Chateau Mcely má nový grilovací balíček, který si dáte na zahradě

Chateau Mcely má nový grilovací balíček, který si dáte na zahradě

Redakce Redakce foto: Archiv restaurace

Šéfkuchař Honza Štěrba se svým týmem připravil naložená masa, zeleninu a další grilovací delikatesy. Termíny vyzvednutí pro toto speciální balení budou jenom dva.

Chateau Mcely je jedním z těch podniků, které se prostřednictvím restaurace Piano Noble a dalších svých sekcí snaží zákazníky motivovat a udržet s nimi v kontaktu. Tentokrát přichází s nabídkou kompletního koše delikates připravených na grilování. Balení pro čtyři obsahuje:

Zeleninu na grilování (lilek, cuketa, rajče, paprika, jarní cibule) s domácím pestem na marinování po opečení, čerstvou zeleninu (ředkev, cherry rajčátka, okurka, květák, mrkev, kedlubna) s dipy (uzená majonéza a bylinkový jogurt), žlutomasé kuře naložené v bazalce, citronu a zelených olivách, lososa v bylinkách, marinované tygří krevety v česneku, zázvoru a koriandru, hovězí žebra v domácí barbecue omáčce, marinované tofu, rozmarýnovou focacciu se sušenými rajčaty, krémovou omáčku ze zeleného marinovaného pepře a lanýžovou omáčku.

Cena balení pro 4 osoby je 3.890 Kč

Termíny doručení či vyzvednutí jsou v pátek 16. 4. a čarodějnický pátek 30. 4.

Zdroj: Tisková zpráva

Vinařství Znovín Znojmo změnilo k 29. říjnu 2025 vlastníka. Nově spadá pod vinařský holding ZWG.WINE, který kombinuje český kapitál s domácím managementem a posiluje tak prostor pro další rozvoj a...
Ve skotském Hopetoun House se před několika dny stalo něco výjimečného. Na aukci The Distillers One of One, pořádané společností Sotheby’s, byla vydražena unikátní 46letá whisky Port Ellen Prism –...
Český trh s lihovinami zažívá výraznou transformaci. Zatímco celková kategorie prochází obdobím stabilizace, segment tequily se stává jasným vítězem s dvouciferným růstem. Spotřebitelé stále častěji...
Už podruhé se v pražské Makro Akademii chystá výjimečný večer, kde se potkává špičková gastronomie s charitou. Rako-víno 2025 proběhne 20. listopadu a ponese se v duchu „stříbrného plátna“. V...
Život je plný pokušení, myslí si v pražské restauraci Tritot. A občas je příjemné některým z nich podlehnout. Právě touto filozofií se řídil šéfkuchař vyhlášené restaurace Triton Tomáš Kohút při...
Slavnostní vyhlášení nového ročníku Gourmet přineslo 17. října přehled toho nejlepšího, co lze jíst a pít v moravské metropoli i napříč Jihomoravským krajem. Brožura Gourmet Brno spatřila světlo...
Tři dny. Přesně tolik času zbývá barmanům, kteří se chtějí přihlásit do letošního ročníku soutěže Cesta za agáve, pořádané společností Fenix Drinks ve spolupráci se značkou True Believers. A...
České finále prestižní barmanské soutěže Nikka Perfect Serve 2025 zná svého vítěze. V pražském baru Revír Karlín triumfoval Filip Bureš, zkušený barman, který má za sebou léta působení v...
MICHELIN Key dorazil do Česka. Prestižní ocenění za výjimečné hotely potvrzuje rostoucí úroveň českého pohostinství napříč regiony.